miércoles, 5 de junio de 2013

Incorregibles los chicos de MEC 2010 y MC CHINO-CHANO / Incorregibles els nois de MEC 2010 i MC CHINO-CHAN



Les pedimos una plancha de aluminio para apoyar al caballete y que no se hundieran las motos en las húmedas praderas mongolas...

Nos olvidamos que todos los componentes que fabrican son "Hi Quality" y nos han vuelto a sorprender con estas joyas de pletinas que, evidentemente, luciremos el sábado en la muestra del Maremagnum, una vez cocluida la Impalada.

Gracias a todos los miembros del MC Chino-Chano por este detalle y especialmente a Josep Mª Cosp que es el que se las ha “currado”.


Els vam demanar una planxa d'alumini per donar suport al cavallet i que no s'enfonsessin les motos a les humides praderies mongoles ...

Ens vam oblidar que tots els components que fabriquen són "Hi Quality" i ens han tornat a sorprendre amb aquestes joies de platines que, evidentment, lluirem el dissabte en la mostra del Maremàgnum, una vegada conclosa l’Impalada.

Gràcies a tots els membres del MC Chino-Chano per aquest detall i especialment a Josep Mª Cosp que és el que se les ha “currat”.

http://www.mec2010.es/



1 comentario:

  1. Hola nois, just creuar la frontera russa, la primera població a Mongolia és a uns 100 km i es diu OLGII, desprès ve KÖVD, BAYAN KHONGOR, ARVAIKHEER i finalment ULAAN BATAAR. Penseu que tocarà fer vivac entre mig. Si veieu cap GER (les tendes dels nómades kazajs i mongols) acosteu-vos-hi, molt probablement us deixaràn dormir amb ells ja que, i no es broma, es perillòs dormir a la intempèrie pels llops (en diuen chewakas), n'hi ha a milers i a nosaltres així ens ho van dir i en cap moment ens van deixar dormir al ras. Idem a la zona rusa de l'Altai pels ossos. Penseu que no està de mes portar un spay de pebre (els de la poli) per si les mosques.
    Un plaer coneixer-vos. Molta sort i endavant!!!

    ResponderEliminar