miércoles, 12 de junio de 2013

COMUNICADO DE PRENSA EN EL CIRCUITO DE CATALUNYA / COMUNICAT DE PREMSA AL CIRCUIT DE CATALUNYA



Jueves 13 de junio a partir de las 17,45h. presentación Barcelona-Tokio en Impala.

22.000 km a través de Europa y Asia en dos Montesa Impala 2
El 1 de julio partirá del Circuit de Catalunya la expedición Barcelona-Tokio en Impala, cuyo objetivo es atravesar Europa, Rusia, Mongolia, Siberia y Japón, para alcanzar su destino final, el circuito Twin Ring Motegi, dos meses después.
Los protagonistas de esta ambiciosa aventura, Eduardo Cots y Carlos Humet, pilotarán sendas Montesa Impala 2 de 175 cc, fabricadas en 1982, debidamente restauradas y preparadas para resistir sin problemas los más de 22.000 kilómetros del viaje.
El motivo de la expedición, que cuenta con el apoyo de Dorna, Montesa-Honda, Moto Club Impala, Museu de la Moto de Barcelona, Real Federación Motociclista Española, Federación Española de Vehículos Antiguos y Fédération Internationale des Véhicules Anciens, es culminar el 50 aniversario de esta emblemática moto.

Este proyecto, en definitiva, busca unir el mundo del deporte de la moto, la imagen de Barcelona, de la industria catalana y española con su contraparte japonesa, y a la vez se encuadra en el marco del Año Dual España-Japón 2013-2014 -que celebra cuatro siglos de intercambio hispano-japonés en el 400 aniversario del envío de la Embajada Keicho a Europa-, cuya presidencia de honor asumirán Su Alteza Imperial el Príncipe Heredero de Japón y Su Alteza Real el Príncipe de Asturias.


Demà a la tarda a partir de les 17,45 h. presentació Barcelona-Tòquio en Impala.

22.000 km a través d'Europa i Àsia en dos Montesa Impala 2
L'1 de juliol partirà del Circuit de Catalunya l'expedicion Barcelona-Tòquio en Impala, l'objectiu és travessar Europa, Rússia, Mongòlia, Sibèria i Japó, per arribar a destinació final, el circuit Twin Ring Motegi, dos mesos després.
Els protagonistes d'aquesta ambiciosa aventura, Eduard Cots i Carles Humet, pilotaran sengles Montesa Impala 2 de 175 cc, fabricades en 1982, degudament restaurades i preparades per resistir sense problemes els mes de 22.000 quilòmetres del viatge.
El motiu de l'expedicion, que compta amb el suport de Dorna, Montesa-Honda, Moto Club Impala, Museu de la Moto de Barcelona, Federació Motociclista Espanyola, Federació Espanyola de Vehicles Antics i Federation Internationale des vehicules Anciens, és culminar el 50 aniversari d'aquesta emblemàtica moto.

Aquest projecte, en definitiva, busca unir el món de l'esport de la moto, la imatge de Barcelona, de la indústria catalana i espanyola amb la seva contrapart japonesa, i alhora s'enquadra en el marc de l'Any Dual Espanya-Japó 2013-2014 - que celebra quatre segles d'intercanvi hispano-japonès en el 400 aniversari de l'enviament de l'Ambaixada Keichō a Europa-, la presidència d'honor assumiran seva Alteza Imperial el Príncep Hereu de Japó i Sa Altesa Reial el Príncep d'Astúries.Barcelona-Tokio en Impala

No hay comentarios:

Publicar un comentario