domingo, 30 de junio de 2013

Las Impalas viajeras del Barcelona-Tokio lucen nuevo look ante la inminente partida



Edu Cots y Carlos Humet partiran mañana a las 08.00h desde Montmelo (entrada del túnel)  para atravesar los confines de Europa para dar en el corazón de Asia. Las motos han sido convenientemente equipadas con amortiguadores de gas Betor, depósitos adicionales para cubrir largas etapas sin repostaje, guardabarros delanteros levantados esperando pistas por Mongolia, rutómetros, baterías de litio, gentileza de RMlightning, que darán energía a gopros, ordenador, gps, tablet etc, alforjas con recambio, bolsa provista con elementos de acampada, además de la instalación de intermitentes para circular en el desembarco de Japón.
"Sin duda estamos impacientes por comenzar esta nueva aventura de mas de dos meses que gracias al apoyo incondicional de pequeños colaboradores vamos a intentar llevar a cabo, para ello nos veremos obligados a cruzar toda Europa, pasando despues por las perdidas tierras de Mongolia, la fria Siberia y finalmente embarcarnos a Japon, nuestro destino final. Así, atravesaremos parajes inhóspitos, cuyas carreteras no han sido rehabilitadas desde tiempos del mismo Khan! ¿Incertidumbre? Mucha. ¿Ganas? Más. Un plan apetecible. O no… Queremos agradecer personalmente a Marc Galvez, Josep Mª Cosp, Ramón Valls, Santi Lyon y Toni Escoda la ayuda que nos han brindado en este ultimo apreton para dejar listas las dos motos"

Edu Cots i Carlos Humet sortiran demà a les 08.00h des Montmelo (entrada del túnel) per travessar els confins d'Europa per donar al cor d'Àsia. Les motos han estat convenientment equipades amb amortidors de gas, dipòsits addicionals per cobrir llargues etapes sense repostatge, parafangs davanters aixecats esperant pistes per Mongòlia, rutòmetres, bateries de liti que donaran energia a gopros, ordinador, gps, tablet etc, alforges amb recanvi, bossa proveïda amb elements d'acampada, a més de la instal · lació d'intermitents per circular en el desembarcament al Japó.
"Sens dubte estem impacients per començar aquesta nova aventura de més de dos mesos que gràcies al suport incondicional de petits col · laboradors intentarem dur a terme, per això ens veurem obligats a creuar tot Europa, passant després per les perdudes terres de Mongòlia, la freda Sibèria i finalment embarcar a Japó, el nostre destí final. Així, travessarem paratges inhòspits, les carreteres no han estat rehabilitades des de temps del mateix Khan! ¿Incertesa? Molta. Ganes? Més Un pla desitjable. O no .. Volem agrair personalment a Marc Galvez, Josep M. Cosp, Ramón Valls, Santi Lyon i Toni Escoda l'ajuda que ens han brindat en aquesta última apretatada per deixar llestes les dues motos "

No hay comentarios:

Publicar un comentario