viernes, 14 de junio de 2013

PEDROSA Y MARQUEZ ACEPTAN EL RETO / MARQUEZ I PEDROSA ACCEPTEN EL REPTE



Emocionante presentación celebrada el pasado jueves dia 13 en el Circuit de Montmelo. En rueda de prensa, Marc Márquez y Dani Pedrosa se mostraron muy receptivos a nuestras indicaciones sobre el funcionamiento de las Impalas “viajeras” y también a las explicaciones del largo recorrido que estamos apunto de emprender. Se quedaron sorprendidos al ver los enchufes acoplados en el faro, por RMlightning, junto a las dos baterías de litio, para alimentar el ordenador, GPS, móvil etc. Los dos han aceptado encantados el reto de subirse a las motos si llegamos a Motegi, es más, Pedrosa comento que le quedaba a su medida y que esperaba impaciente nuestra llegada, mientras que Marquez preguntaba si la clasica palanca de cambio de doble accion, para delante cambiaba y apretando con el talon frenaba...sera interesante verlos en acción! 
Estamos convencidos que la Pole de Dani tiene mucho que ver con haber estado sentado en una Impala...

  Emocionant presentació celebrada el passat dijous dia 13 al Circuit de Montmelo. En roda de premsa, Marc Márquez i Dani Pedrosa es van mostrar molt receptius a les nostres indicacions sobre el funcionament de les Impales "viatgeres" i també a les explicacions del llarg recorregut que estem apunt d'emprendre. Es van quedar sorpresos en veure els endolls acoblats al far, per RMlightning, al costat de les dues bateries de liti, per alimentar l'ordinador, GPS, mòbil etc. Els dos han acceptat encantats el repte de pujar a les motos si arribem a Motegi, és més, Pedrosa va comentar que li quedava a la seva mida i que esperava impacient la nostra arribada, mentre que Marquez preguntava si la clàssica palanca de canvi de doble acció, per davant canviava i prement amb el taló frenava ... serà interessant veure'ls en acció! 
Estem convençuts que la Pole del Dani té molt a veure amb haver estat assegut en una Impala...


Albert Cavero -Responsable Comunicación Externa de Montesa-Honda- y Xavi Arenas -Presidente del Moto Club Impala-  estuvieron presentes para apadrinar el acto.

Albert Cavero-Responsable Comunicació Externa de Montesa-Honda-i Xavi Arenas - President del Moto Club Impala- van estar presents per apadrinar l'acte.


DIARIO AS


Por un dia las Impalas compartieron escenario con el Gran Premio de Catalunya

Manel Garriga inmortalizo el  evento.

Salvador Servià - Director del Circuit- no pudo resistir la tentación...


Per un dia les Impales van compartir l'escenari amb el Gran Premi de Catalunya

Manel Garriga va immortalitzar l'esdeveniment.

Salvador Servià - Director del Circuit-no va poder resistir la temptació ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario